Perintä

Perintäpalvelumme avulla parannamme asiakaskokemusta. Ensisijainen tavoitteemme on, että mahdollisimman pieni määrä asiakasyrityksemme laskuista päätyy perintään. Kun asiakkaan laskut kiertävät aiempaa nopeammin maksuun asti, me olemme onnistuneet!

 

  • Mikäli saatava aiemmista muistutustoimenpiteistä huolimatta on yhä maksamatta, siirrymme palvelussa perintäprosessiin. Perinnässä suoritetaan lain edellyttämät toimenpiteet ja muut maksusuorituksen saamiseksi tarkoituksenmukaiset toimenpiteet loppuasiakasta kunnioittaen.  
  • Viemme prosessitapahtumia oikea-aikaisesti, profiloidusti ja huolella eteenpäin ennalta sovittujen toimintasääntöjen mukaisesti.  
  • Palveluumme sisältyy kattava asiakaspalvelu sekä monipuoliset tilitys-, raportointi- ja online-ominaisuudet. Sergelin insolvenssi- ja lakipalvelut ovat myös asiakkaan käytössä.
  • Velallisen yksilöllinen tilanne huomioidaan segmentoinnin ja personoitujen prosessien avulla kaikissa perintämenettelyyn liittyvissä automatisoiduissa prosesseissa, yhteydenotoissa, neuvotteluissa ja muissa toimenpiteissä. 

 

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Lähetä meille yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä. Kerromme, kuinka voimme palvelujemme avulla tehostaa yrityksesi saatavienhallintaa ja parantaa asiakaskokemusta.