Tekstiviestilaskutus Connectin avulla: niin helppoa, että yli 20 % maksaa heti

Connect tarjoaa helpon ja tehokkaan ratkaisun laskutukseen tekstiviestien kautta, yli 20 % asiakkaista maksaa heti. Mobile Invoice -palvelun tarjoaminen antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa laskunsa nopeasti ja kätevästi matkapuhelimella, mikä parantaa asiakaskokemusta, vahvistaa asiakassuhteita, lyhentää luottoaikoja ja edistää ympäristöystävällistä toimintaa. Suunnitellulla laajenemisella pohjolaan Connect pyrkii tyydyttämään erilaisten yritysten tarpeita ja tarjoamaan kätevää ja luotettavaa tekstiviesteitse tapahtuvaa viestintää maksutapahtumia varten.

Tekstiviesti dominoi edelleen markkinoita nopeimmin kasvavana markkinointi- ja viestintäkanavana, ja sen avaamisaste on vaikuttavasti 98 prosenttia. Tämä on luku, josta muut kanavat jäävät kauas. Sergel Groupin liiketoiminta-alueella Sergel Connectilla uskotaan vahvasti maksutapahtumiin liittyvän viestinnän tehostamiseen ja parantamiseen tekstiviestien avulla. Kun Mobile invoice -palvelua on tarjottu menestyksekkäästi Ruotsissa, sitä ja muita Connectin tekstiviestipalveluita levitetään nyt Norjaan.

Connect tukee maksutapahtumia tarjoamalla Mobile Invoice -palvelun tai mobiililaskun. Palvelu mahdollistaa muun muassa ennakkomaksun tai maksumuistutuksien lähettämisen tekstiviesteillä, mutta sitä voidaan käyttää kaikentyyppiseen laskutukseen. Mobiililasku antaa asiakkaille mahdollisuuden suorittaa maksunsa helposti ja nopeasti matkapuhelimella suosimaansa maksuvaihtoehtoa käyttäen, ja he saavat mahdollisuuden turvalliseen sisäänkirjautumiseen, jotta oikea henkilö saa pääsyn laskulle. Kokonaiset 20 prosenttia tekstiviestilaskun vastaanottajista maksaa heti. Tämä tekee maksamisesta helpompaa asiakkaille, mutta vaikuttaa myös myönteiseen asiakaskokemukseen ja vahvempiin asiakassuhteisiin.

Monet kokevat laskujensa maksamisen hankalaksi, vaikka olisivatkin halukkaita hoitamaan asian. Paperilaskujen määrä, vaihtelevat maksupäivät ja sähköpostin tai digitaalisten postilaatikkojen kautta saapuvat digilaskut sekä loppukuusta maksettavat palkat voivat johtaa siihen, että lasku unohdetaan tai hukataan kokonaan. Tekstiviestilaskun avulla ratkaisu on yksinkertainen. On yhä tärkeämpää tarjota asiakkaille käteviä ratkaisuja, jotka lisäävät maksun nopeamman saamisen todennäköisyyttä ja lyhentävät luottoaikoja. Lisäksi mobiililasku on kestävämpi ratkaisu. Kun paperin ja kuljetusten käyttöä vähennetään, palvelu tekee liiketoiminnasta ympäristöystävällisempää vähenevien päästöjen ansiosta.

Mobile Invoice tarjoaa mahdollisuuden muotoilla lyhyitä viestejä selkeillä maksukehotuksilla, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden hoitaa maksut heti. Asiakas tavoitetaan missä ja milloin tahansa. Saapuva maksu tapahtuu helposti tekstiviestissä olevan linkin ja asiakkaan valitseman maksuvaihtoehdon avulla. Tilastot osoittavat, että 90 prosenttia vastaanottajista napsauttaa linkkiä vain 45 minuutin sisällä, mikä alleviivaa tekstiviestin käyttämisen tehokkuutta maksumuistutusten tai ennakkomaksun kanavana. Se antaa asiakkaalle joustavuutta maksaa lasku suoraan riippumatta siitä, onko hän matkalla töihin, kotisohvalla tai ulkona shoppailemassa.

Connect pyrkii tyydyttämään erilaisten kohderyhmien tarpeet ennakoivalla toiminnalla ja maksuprosesseihin keskittyen, ja mielestämme yksinkertaisuus on avain menestykseen. Connect jatkaa työtään auttaakseen asiakkaita saamaan enemmän vaihtoehtoja maksamiseen. Tekstiviestilaskutus vie maksujen hoitamisen tulevaisuuteen, jossa näppäryys ja tehokkuus ovat keskeisiä myönteisen asiakaskokemuksen kannalta.

Laajeneminen Pohjoismaissa

Sergel tekee suuria panostuksia laajentumiseen Pohjoismaihin, ja Connect on nyt aloittanut levittäytymisen pohjolaan. Connectin palvelut ovat saaneet menestyksekkään jalansijan ruotsalaisilla markkinoilla noin vuosikymmenen aikana, ja pian niitä tarjotaan norjalaisilla markkinoilla. Suunnitelmissa on levittäytyminen vähitellen myös Tanskaan ja Suomeen. Tämä suunnitelma antaa mahdollisuuden tuoda palvelut asteittain koko pohjolaan ja antaa kaikille markkinoille niiden ansaitsemaa huomiota.

”Mobiililaskutuksen lisäksi Connect tarjoaa erityyppistä tekstiviesteitse tapahtuvaa kommunikaatiota asiakkaiden toiveista riippuen. Se voi tapahtua joko verkkorajapinnan tai API:n kautta, mikä mahdollistaa suoraviestinnän omista järjestelmistänne kuten CRM:stä tai laskutusjärjestelmästä”, sanoo David Nilsson, Sergel Connectin Key Account Manager.