Haluatko vapauttaa resursseja varsinaiseen ydinliiketoimintaan?

Investoimme puolestasi laskunvälityksen, saatavienhallinnan ja niihin liittyvän asiakaspalvelun infrastruktuuriin ja palvelukehitykseen.

Palvelumme

Ystävällinen, ammattitaitoinen asiakaspalvelumme varmistaa tehokkaan saatavienhalinnan ja asiakassuhteiden jatkuvuuden.

Sergel ja Komplett aloittavat yhteistyön

Pohjoismaiden suurin verkkokauppayritys on valinnut uuden perintäpalvelujen toimittajan hoitamaan Komplett asiakkaiden perinnän Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Pohjoismainen läsnäolo ja tiivis vuoropuhelu asiakkaan kanssa ratkaisivat, kun Komplett valitsi yhteistyökumpanikseen Sergelin.

Sergelin profiili ja ajattelutapa sopivat mainiosti yhteen meidän kanssamme ja yhteistyöstä on hyötyä asiakkaillemme”, kertoo Komplettin talousjohtaja Elin Maaren.

Sergel kuuluu Suomen Vahvimmat Platina -yritysten joukkoon

Mitä Platina-sertifikaatti kertoo asiakkaillemme?

Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Sergel Oy kuuluu vuosina 2007– 2017 Suomen Vahvimmat Platina® -yritysten joukkoon.

Platina-sertifikaatti, joka on korkein luottoluokitus, myönnetään ainoastaan yrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena.

Tämä valinta siis kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme sen, että yhteistyömme on kestävällä pohjalla. Platina-sertifikaatti on todiste yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä.