Haluatko vapauttaa resursseja varsinaiseen ydinliiketoimintaan?

Toimimme vastuullisesti ja asiakkaitasi arvostaen. Investoimme puolestasi laskunvälityksen, saatavienhallinnan ja niihin liittyvän asiakaspalvelun infrastruktuuriin ja palvelukehitykseen.

Palvelumme

Ystävällinen, ammattitaitoinen asiakaspalvelumme varmistaa tehokkaan saatavienhallinnan ja asiakassuhteiden jatkuvuuden.

EcoOnline on valinnut Sergelin kumppaniksi Pohjoismaissa


Kansainvälinen IT-yritys EcoOnline on valinnut Sergelin saatavienhallintapalvelujen kumppaniksi.

EcoOnlinella on yli 6500 asiakasta, ja se on markkinajohtaja kemikaaliturvallisuus- ja HSE-työn ratkaisujen kehittämisessä.

”Halusimme yhden kumppanin tehostamaan ja virtaviivaistamaan saatavienhallintaa koko EcoOnline Groupissa ja valintamme osui Sergeliin, sillä he täyttivät kriteerimme parhaiten”, sanoo EcoOnline-ryhmän Chief Group Accountant Nina Isaachsen.

Henkilökohtainen palvelu ja modernit ratkaisut
Sergel tarjoaa EcoOnlinelle muistutus- ja perintäpalvelut kaikkiin Pohjoismaihin. Valinta tehtiin monien kriteerien perusteella, mutta merkittävintä oli se tosiasia, että Sergelin ratkaisut ovat teknisesti edistyksellisiä ja heillä on läheinen henkilökohtainen ote yhteistyöhön. ” Sergelin nimetty yhteyshenkilö Norjan pääkonttorille, sekä tarpeitamme vastaava ratkaisu merkitsee meille merkittäviä säästöjä konsernitasolla”, Isaachsen sanoo.

Kun erinomainen asiakaskokemus ratkaisee
Sergel varmistaa erinomaisen asiakaskokemuksen EcoOnline yhtiöille ja heidän asiakkailleen kaikissa eri vaiheissa aina laskusta maksuun saakka. Ratkaisu mahdollistaa hyvän kassavirran, lyhentää luottoaikaa ja minimoi luottotappiot.
”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että EcoOnline on valinnut meidät kumppanikseen. Henkilökohtaisen yhteistyömallin ja joustavien järjestelmien lisäksi tärkeintä sekä meille, että EcoOnlinelle on huolehtia loppuasiakkaasta parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme sitoutuneet tekemään siitä helppoa ja tehokasta, samalla kun kohtelemme kaikkia loppuasiakkaita lämpimästi ja kunnioittavasti, mistä saamme hyvää palautetta asiakkailtamme”, sanoo Norjan Sergelin toimitusjohtaja Sven O. Ingebretsen.

Tietoja EcoOnline-palvelusta
EcoOnline on johtava innovatiivisen ohjelmistotekniikan toimittaja kemikaali-turvallisuuden parantamiseksi ja kustannustehokkaan HSE-työn tekemiseksi. Yritys perustettiin Norjassa vuonna 2000, ja sillä on tällä hetkellä yli 6500 asiakasta 86 toimialalla ja 390 omistautunutta työntekijää, jotka sijaitsevat Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, EcoOnline antaa yrityksille mahdollisuuden luoda terveellisempiä, turvallisempia ja kestävämpiä työpaikkoja

Sergel kuuluu Suomen Vahvimmat Platina -yritysten joukkoon

Mitä Platina-sertifikaatti kertoo asiakkaillemme?

Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Sergel Oy kuuluu vuosina 2007– 2017 Suomen Vahvimmat Platina® -yritysten joukkoon.

Platina-sertifikaatti, joka on korkein luottoluokitus, myönnetään ainoastaan yrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena.

Tämä valinta siis kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme sen, että yhteistyömme on kestävällä pohjalla. Platina-sertifikaatti on todiste yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä.