Koronapandemia vaikeuttaa elämää – Sergel pitää huolta asiakkaistaan

Kenelläkään ei ole enää epäselvää, että maailmanlaajuinen COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa väistämättä rajulla tavalla normaaliin elämänmenoomme. Kukaan meistä ei jää sen vaikutusten ulkopuolelle.

Kun sinä, yrityksesi tai asiakkaasi kohtaatte ennakoimattomia vaikeuksia, muista että asiakaspalvelumme auttaa.

  • Verkossa Omat Sivut –palvelussa ympäri vuorokauden
  • Puhelimitse arkisin klo 8-18 numerossa 0200-13113

Yritetään yhdessä löytää sinulle hyvä ratkaisu, joka auttaa jatkamaan eteenpäin mahdollisimman normaaliin tapaan.

Jos tarvitset maksujärjestelyä, ota empimättä yhteyttä

Koronaviruksen aiheuttama talouden hidastuminen voi lisätä sekä yritysten että yksityishenkilöiden maksuvaikeuksia. Me ymmärrämme tilanteen aiheuttamat haasteet ja joustamme tarpeesi mukaan.

Jos sinulla tai yritykselläsi on maksuvaikeuksia, ole yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. Voimme sopia kanssasi eräpäivän siirrosta ja maksusuunnitelman tekemisestä tai muokkaamisesta, jotta selviät vaikeimman yli.

Voit luottaa palvelumme toimivuuteen poikkeustilanteessa

Edullisin ja helpoin tapa hoitaa asiasi 24 tuntia vuorokaudessa on käyttää Omat sivut -palvelua verkossa. Voit tarkastaa siellä mm. maksujesi ajantasaisen tilanteen, tehdä tai muokata maksusuunnitelmaa ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Teemme kaikkemme, että toimintamme pysyy normaalilla tasolla. Olemme ottaneet käyttöön kriisitilanteessa sovellettavia toimintatapoja varmistaaksemme palvelumme laadun ja laajuuden säilymisen.

Toimimme THL:n ohjeiden mukaan, jottemme vaaranna kenenkään terveyttä

Tässä meitä kaikkia koskettavassa tilanteessa emme ota mitään riskejä. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme niitä tinkimättömästi. Olemme ottaneet ohjeiden pohjalta käyttöön erityistoimenpiteitä, joilla varmistamme jokaisen terveysturvallisuuden.

Tartuntavaaran minimoimiseksi pyrimme välttämään henkilökohtaisia tapaamisia ja korvaamme ne virtuaalikokouksin. Valtaosa henkilöstöstämme on siirtynyt etätöihin. Noudatamme myös viranomaisten antamia matkustusohjeita.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme tilanteesta yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme.

Vaikka tilanne on monelle ikävä, niin yhteen hiileen puhaltamalla selviämme tästäkin.
Tehdään kaikkemme, että pysymme terveinä ja toimintakykyisinä.