Kokonaisratkaisumme avulla yrityksessänne vapautuu enemmän resursseja varsinaiseen ydinliiketoimintaan.

Laskutuspalvelu

Tehostamalla laskutusta saat aikaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Laskutuspalvelumme avulla saat käyttöösi ammattitaitomme laskujen välityksessä. Varmistamme laskujen ja saatavien valvontaan liittyvät jokapäiväiset tehtävät kustannustehokkaasti. Palvelumme kattaa sekä paperiset että sähköiset laskutuskanavat, ja tarvittaessa voimme laajentaa palvelun kattamaan reskontran hoidon, muistutuspalvelun ja perinnän sekä saatavien oston.

Tarjoamme Suomen parhaan laskunvälityksen, saatavienhallinnan ja asiakaspalvelun kokonaisratkaisun, ja yhdessä voimme lisätä keinoja lisätä tehokkuutta sähköisillä palveluilla. Luotettava ja tehokas saatavienhallinta varmistaa myyntisaatavat nopeammin tilillesi sekä erinomaisen asiakaskokemuksen.

Myyntireskontra

Valitsemalla myyntireskontrapalvelumme lyhennät todellista maksuaikaa merkittävästi. Kotiutamme myyntisaamisesi tehokkaasti ja hoidamme kaikki siihen liittyvät toimenpiteet laadukasta ja ystävällistä asiakaspalvelua unohtamatta.

Myyntireskontramme on yhteydessä laskutukseen ja kirjanpitoon, joten tapahtumat päivittyvät reaaliaikaisesti myyntireskontran ja kirjanpidon välillä.

Myyntireskontran ulkoistamispalvelumme kattaa:

  1. Automatisoidun tilitapahtumien käsittelyn
  2. Saatavien valvonnan
  3. Erääntyneiden saatavien ­­käsittelyn
  4. Maksumuistutuspalvelun
  5. Maksusopimuksen tekemisen yhdessä asiakkaasi kanssa
  6. Kattavan asiakaspalvelun
  7. Ajantasaisen raportoinnin

Hoidamme päivittäiset tilitapahtumien käsittelyt ja saatavien valvonnan. Mikäli asiakkaasi suoritus on syystä tai toisesta erääntynyt, hoidamme maksumuistutukset, maksusopimukset ja tarvittaessa siirrämme saatavasi oikeudelliseen perintään. Myyntireskontrapalvelumme siirtää laskutetut myyntitapahtumat yrityksesi kirjanpitoon, josta raportointi on mahdollista yhdessä sovitulla aikataululla. Raporteista saat nopeasti myynnin ja reskontran kokonaiskuvan.

Luottotietopalvelu

Luottotietopalvelumme avulla pystyt varmistamaan uusien ja olemassa olevien asiakkaittesi luottotiedot jo kaupantekohetkellä tai tarkistamaan mahdollisen lisämyynnin maksusuoritusriskin ajantasaisen seurantapalvelumme avulla. Palvelumme avulla voit varmistaa asiakkaasi maksukyvyn ja hallitset paremmin luottoriskisi. Palvelumme kattaa tiedot sekä yrityksistä että kuluttajista.

Säännöllisellä luottotietojen tarkistuksella pienennät yrityksesi luottoriskiä ja turvaat liiketoimintasi.

Luottotietopalvelusta löydät helposti ajantasaiset kuluttuja- ja yritystiedot. Luottotietoraporttimme ovat saatavilla 24/7.

Tarjoamme tarvittaessa jatkuvan seurantapalvelun asiakkaiden maksukyvystä ja luottoriskistä.