Sallila Energia Oy valitsi Sergelin perintäpalvelut ja Soneran Laskutuspalvelun

06-05-15 12:34

Sergel, Sonera ja Sallila yhtiöt ovat tehneet sopimuksen perintäpalveluista sekä laskujen välityspalvelusta.

Sergel Oy tuottaa jatkossa Sallila yhtiöiden saatavien hallintaan liittyvät perintäpalvelut ja Sonera yhtiöiden kuluttaja- ja yritysasiakkaiden laskut sekä yhtiön ostolaskujen välittämisen. Sergelin, Soneran ja Sallilan yhteisenä päämääränä parantunut asiakaskokemus Sergelin perintäpalveluiden avulla ja sähköisen laskutuksen merkittävä lisääminen sopimuskauden aikana. Sopimuksen mukainen palvelun tuotanto alkaa syksyllä 2015.

”Sergel on panostanut viime vuosina energiatoimialaosaamiseen ja uskon että yhteistyö Sallila Energian kanssa näkyy saataviin liittyen parempana asiakaspalveluna sekä vahvana osaamisena energia-alan perintäasioissa”, toteaa Sergelin Sales Manager Olli Hildén.

Uusi sopimus vahvistaa Sergelin asemaa perintäpalveluiden tarjoajana.

Sallila Energia haluaa syventää yhteistyötä

”Sallila Energia Oy on ulkoistanut laskujen välityspalvelun ja perinnän jo muutama vuosi sitten, joten toimintatapa ei meille ole täysin uusi. Nyt olemme ensimmäisenä suomalaisena energiayhtiönä solmineet sopimuksen laskujen välityspalvelusta ja perinnästä Soneran ja Sergelin kanssa. Aikaisemmat hyvät kokemukset Soneran kanssa helpottivat päätöksentekoa. Tästä yhteistyöstä haemme lisää tehoa toimintaan. Myös kustannusten alentaminen on ollut merkittävä motivaattori päädyttäessä tähän sopimukseen. Toimittajaa valittaessa emme ole hakeneet suuruuden ekonomiaa, vaan haluamme tehokkaan, läpinäkyvän ja joustavan palveluntarjoajan”, kertovat Sallila Energian toimitusjohtaja Janne Vettervik ja  myyntijohtaja Mika Potinkara


« Takaisin