Pohjoismaiden suurin verkkokauppayritys Komplett valitsi Sergelin

06-04-17 12:33

Sergel ja Komplett aloittavat yhteistyön

 

Pohjoismaiden suurin verkkokauppayritys on valinnut uuden perintäpalvelujen toimittajan hoitamaan Komplett asiakkaiden perinnän Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Pohjoismainen läsnäolo ja tiivis vuoropuhelu asiakkaan kanssa ratkaisivat, kun Komplett valitsi yhteistyökumpanikseen Sergelin.

Sergelin profiili ja ajattelutapa sopivat mainiosti yhteen meidän kanssamme ja yhteistyöstä on hyötyä asiakkaillemme”, kertoo Komplettin talousjohtaja Elin Maaren.

Sergel Group saa vastuulleen verkkokaupan jättiläisen koko perinnän 1.5.2017 alkaen. Yhteistyö perustuu pitkälti yhteiseen näkemykseen, jonka mukaan asiakkaiden tulee saada parhaita mahdollisia kokemuksia silloinkin, kun kaupankäynti ei pääty sovitulla tavalla.

”Pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaillemme. Siksi käsittelemme kaikki asiat aina yksilöllisesti. Henkilökohtainen seuranta tuottaa tuloksia. Asiakaspalveluneuvojamme toimivat ratkaisukeskeisesti velallisten ja Komplettin hyväksi”, kertoo Norjan Sergelin toimitusjohtaja Sven Ingebretsen.

Ingebretsen odottaa yhteistyötä Komplettin kanssa innolla myös siksi, että molemmat kumppanit panostavat paljon kehitystyöhön, jotta asiakkaat saavat parempia kokemuksia.

 

 

 

 


« Takaisin