Marginalen Sergelin uudeksi omistajaksi 30.6.2017

30-06-17 07:01

Marginalenin ja Telia Companyn välinen yrityskauppa Sergelistä on saatu päätökseen, johon sisältyvät Ruotsin, Norjan, Suomen, Tanskan, Latvian ja Liettuan toiminnot ja noin 360 työntekijää. Kaupasta sovittiin alun perin jo vuonna 2016, ja kauppa vietiin päätökseen 30.6.2017, kun kaikki asiaan liittyvät viranomaiset olivat hyväksyneet sen.

Sergel on brändinä vahva, ja sillä on laaja tietämys ja kokemus saatavienhallinnasta. Sergelin vertaansa vailla oleva osaaminen ja kokemus ovat Marginalenille erittäin arvokasta. Kaiken kaikkiaan Sergelin hankintaan sisältyy valtava mahdollisuus, ja uskon sen olevan tärkeä tekijä liiketoimintamme tulevalle kehitykselle ja kasvulle, toteaa Marginalenin toimitusjohtaja Ewa Glennow.

Sergel on yksi johtavista saatavienhallintayrityksistä Pohjoismaissa, jonka asiakaskuntaan kuuluu niin pankki- ja rahoitusalan, sähköisen kaupankäynnin yrityksiä, televiestintä- ja energiayhtiöitä kuin julkisen sektorin toimijoitakin. Kattava palvelutarjoama sisältää laskunvälityksen, luotonvalvonnan, myyntireskontran, perinnän ja saatavien ostopalveluiden joustavat ratkaisut.

Olemme erittäin ylpeitä toimittamistamme palveluista, ja asiakkaamme kiittävätkin usein kykyämme luoda rento ja miellyttävä asiointiympäristö sekä heille että heidän loppuasiakkailleen. Sergelin koko organisaatiota leimaavat yhtiön arvot, jotka tiivistyvät tunnuslauseeseen ”We care”. Tätä ajattelutapaa asiakkaamme arvostavat suuresti. Jatkossa pystymme Marginalenin ansiosta vahvistamaan palveluvalikoimaamme, ja uskon, että Marginalen on meille juuri oikea omistaja. Voimme erittäin tyytyväisinä vihdoinkin tiedottaa asiakkaille, kumppaneille ja työntekijöille, että kauppa on vahvistettu ja omistajanvaihdos on tapahtunut, Sergelin toimitusjohtaja Kristiina Airaksinen toteaa.

Tietoja yhtiöistä
Ewa Glennow perusti Marginalenin 1990-luvulla. Yhtiö toimii Ruotsissa, Latviassa ja Liettuassa, ja sillä on noin 700 työntekijää. Konserni tarjoaa pankki- ja rahoituspalveluja, luotonhallinta- ja perintäpalveluja sekä talous-, laki- ja henkilöstöalan hallintopalveluja yksityisasiakkaille ja yrityksille.

Ruotsalainen perintäyhtiö Sergel on perustettu Telia Companyn sisäiseksi perintäyhtiöksi vuonna 1988. Tänään Sergel kuuluu johtaviin luotto- ja perintäpalvelujen tarjoajiin pohjoismaissa, Liettuassa ja Latviassa. Yhtiön palveluvalikoimasta löytyy ratkaisut laskunvälitykseen, luotonvalvontaan, myyntireskontraan, perintään ja saatavien ostopalveluihin.

Yhteyshenkilö Sergelissä
Erkki Apo, markkinointi ja myynti
Puhelin: +358 50 4101 364
Sähköposti: erkki.apo@sergel.com

Yhteyshenkilö Marginalenissa
Anders Karlström, tiedotus ja viestintä
Puhelin: +46 707 353 677
Sähköposti: anders.karlstrom@marginalen.se


« Takaisin