Sergel saa uuden omistajan

30-06-16 10:09

Viime kuukausien aikana Telia Company on teettänyt strategisen katsauksen, jolla kartoitettiin Sergel Groupin rakennetta ja tulevaisuutta. Tämän katsauksen perusteella Telia Company on päättänyt myydä Sergel Groupin Marginalen Ab:lle. Sopimus allekirjoitettiin 20.06.2016, ja sen perusteella laajamuotoinen ja kiinteä yhteistyö Sergelin ja Telia Companyn välillä jatkuu.

Kaupan loppuun saattaminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää, ja sen odotetaan tapahtuvan kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen aikana.

”Olen erittäin ylpeä Sergel Groupista, tuloksestamme, arvoistamme, mutta ennen kaikkea työntekijöistämme, jotka ovat vaikuttaneet kehitykseemme viime vuosina. Uskon, että Marginalen ja Sergel täydentävät loistavasti toistensa palvelutarjoamaa. Pystymme yhdessä jatkossa tarjoamaan laajan valikoiman palveluja, joiden avulla voimme tuottaa asiakkaillemme rahanarvoisia huomattavia lisäetuja”, toteaa Sergel Groupin toimitusjohtaja Indra Åsander.

Telia Company uskoo, että uuden omistajan myötä Sergel Groupin kasvupotentiaali pääsee paremmin oikeuksiinsa, kun liiketoiminta on nyt osa Marginalenin ydinliiketoimintaa. Sergel Groupin palvelut ovat edelleen tärkeä osa Telia Companyn arvoketjua.

News in English.


« Takaisin